Maybe I'm not doing something correctly. There are a few issues that I am having, and they seem to be intermittent. If I reboot the VM, sometimes the problems go away.

I just tried to change the admin@localhost.localdomain password, and it gave me this error:
Message: Csfe service error
Error code: service.TOO_MANY_HOPS
Method: ZmCsfeCommand.invoke
Details:mountpoint loop detected
I also have a few random users @localhost.localdomain (seems to be randomcharacters@localhost.localdomain) that I can't delete from the admin panel. It gives this error:


Failed to delete account _wtbgqspzv@localhost.localdomain
Error code: service.TOO_MANY_HOPS
Message: mountpoint loop detected com.zimbra.cs.service.ServiceException: mountpoint loop detected at com.zimbra.cs.service.ServiceException.TOO_MANY_HO PS(ServiceException.java:186) at com.zimbra.soap.ZimbraContext.(ZimbraContext.java: 145) at com.zimbra.soap.DocumentHandler.proxyRequest(Docum entHandler.java:286) at com.zimbra.soap.DocumentHandler.proxyRequest(Docum entHandler.java:280) at com.zimbra.cs.service.admin.AdminDocumentHandler.p roxyIfNecessary(AdminDocumentHandler.java:72) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:249) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:163) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:84) at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709) at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:152) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:214) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107) at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:526) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148) at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:825) at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11Conn ectionHandler.processConnection(Http11Protocol.jav a:738) at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:526) at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80) at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684) at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
Details: soap:Sender
Deleted items:
I'm using LDAP integration. Should I still have to manually add users using the Zimbra admin panel even though they already exist in the LDAP schema? To make it work, I have to manually add users into Zimbra with the same UID as in LDAP. Doing this, I've noticed that password changes in Zimbra do not get written back to LDAP.

Are these problems just because I'm running the VM version?