Results 1 to 2 of 2

Thread: Mail delay issues affecting 1 account [5.0.4]

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default Mail delay issues affecting 1 account [5.0.4]

    Help,

    Issue affecting only 1 user: user gets some emails immediately, others take minutes or hours? Emails are sent from same internal domain (employee to employee). Attachments don't seem to make a difference. Header data does not give a clue, or any delay "received:" headers show no delay?

    Any clues on where to look? TIA! -Mike

    Release 5.0.4_GA_2101.MACOSXx86 NETWORK edition, client 10.4.11, firefox 2.0.0.12

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Try tracing the message using CLI zmmsgtrace - Zimbra :: Wiki also check in /var/log/zimbra.log any error messages.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 07:47 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •