Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Removing "Offline Version" Link

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Removing "Offline Version" Link

    Just upgraded to ZCS 5.0.8GA NE, removed the offline version link by editing the common.css file as described in another post. However it seems to only remove the link from the advanced version of the site, but its still present on the standard version. Any thoughts would be much appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    This did it for me. Open

    /opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbra/WEB-INF/classes/messages/ZhMsg.properties

    Find the line below, and just remove the words Offline Version

    Code:
    switchToOfflineClient = Offline Version

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Shawnigan Lake, BC, Canada
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by bdial View Post
    This did it for me. Open

    /opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbra/WEB-INF/classes/messages/ZhMsg.properties

    Find the line below, and just remove the words Offline Version

    Code:
    switchToOfflineClient = Offline Version
    This didn't work for me, using ZCS 6.0 beta 2 - the offline link is one in Standard, but still present in the Ajax client.

    This fix also doesn't look like it would survive an upgrade. We are testing the OSS now, but will run NE in production (already purchased, just waiting for v6.0), so is there a zmprov to disable this link, similar to the zmprov for removing the Yahoo search button?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Illinois
    Posts
    194
    Rep Power
    9

    Default

    I believe you also need to remove it from ZmMsg.properties for the Ajax version.

Similar Threads

  1. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  2. migrate20070809-Signatures.pl?
    By j.mc in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2008, 09:52 AM
  3. zdesktop issue report (2008-05-22 17:25:42): mail.NO_SUCH_MSG
    By John Marsden, FH Ba in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2008, 02:49 AM
  4. ZD Beta 2 for Windows crashes
    By ms2k in forum Installation Help
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2008, 07:51 AM
  5. Debian - Upgrade from 4.5.6
    By magikman in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2008, 11:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •