Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot send message using mobile interface

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    118
    Rep Power
    7

    Default Cannot send message using mobile interface

    I am using the mobile interface, and I am getting the following message when I try to reply to an existing message (same thing happends with new messages):

    "Cannot send messages due to invalid Address(es)".

    Any ideas?
    Last edited by ScottChapman; 08-18-2008 at 11:19 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    118
    Rep Power
    7

    Default

    Other important info:

    I am using 5.0.8 Open Source Edition.

    And it appears that the web browser on my hand-held device is sending the email addres URL encoded (so the '@' is replaced with "%40" for example.

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    118
    Rep Power
    7

    Default

    I upgraded to 5.0.9 and still see this problem.

    Anyone have any ideas?

    I am using a verizonwireless phone.

Similar Threads

  1. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  2. Can't send mail via Web interface
    By marke in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 11-28-2007, 09:54 AM
  3. Zimbra Error Message on Send Email
    By moniker in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 08-02-2007, 09:03 AM
  4. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  5. zimbra mobile and deleting a message
    By phingers in forum Zimbra Mobile
    Replies: 2
    Last Post: 02-06-2007, 01:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •