Results 1 to 2 of 2

Thread: External GAL is not workig

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    95
    Rep Power
    9

    Default External GAL is not workig

    Hi All,

    I have configured the GAL with external LDAP server, but while testing it shows "Search Test Successful" and finally "Search Returns no result".

    And from the client side also search is not giving any results and auto complete is also not working.

    The following is the filter used for searching my external LDAP server.

    (|(cn = %s*)(sn=%s*)(gn=%s*)(mail=%s*))
    (zimbraMailDeliveryAddress = %s*)
    (zimbraMailAlias=%s*)
    (zimbraMailAddress = %s*)

    And for auto complete I am using the following.

    (|(cn=%s*)(sn=%s*)(gn=%s*)(mail=%s*))

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    95
    Rep Power
    9

    Default

    Now the GAL is working, but only the Work Address, work phone, email are coming. Not a single entry from home section like home address, mobile phone etc.

    whats wrong with my configuration....

Similar Threads

  1. External GAL & Select Addresses
    By ashm in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2011, 03:14 AM
  2. GAL / External / Active Directory Setup Issue
    By dfriestedt in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-2008, 04:39 PM
  3. Configure GAL - From External to Both
    By sternfan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2008, 01:03 PM
  4. Contact Group With External GAL?
    By hurstel in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2008, 01:00 PM
  5. Extending external LDAP -> GAL setup in UI
    By ab5602 in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2007, 12:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •