Results 1 to 2 of 2

Thread: zmprov user migration

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    65
    Rep Power
    10

    Red face zmprov user migration

    Okay, I tried to search and figure this out as much as I could before I posted this so please bear with me, I couldnt make the jump to the next step.

    When reading info about user migration all I ever see KevinH and marcmac saying is "Batch" "script" "command line utility"

    Thats great but where is the list of attrib1 value1 attrib2 value2?

    I got this much to work:
    400 users: using excel --
    file: zimport.txt
    ca [username@domain.com] [password]
    ...

    then at command prompt:
    zmprov < zimport.txt
    xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
    [GUIDS of user accts created?]

    now I want to set the display names since:
    ca [username@domain.com] [password] displayName [First Last]
    didnt work I created users as above then tried
    ma [username@domain.com] displayName [First Last]
    -- no good
    ma [username@domain.com] cn [First Last]
    -- no good

    so I am wondering just exactly what the allowable values ARE for displayName, Phone, etc in the form of attrib1 value1
    AND further more am I using the correct syntax :
    ma ...........

    could I even just
    ca ...........

    It would make my life easier in the future creating user accounts if it was all on one line...


    HELP!!!!!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    228
    Rep Power
    10

    Default

    If you have spaces in displayName (or any other attr), then you need quotes:
    Code:
    ca [username@domain.com] [password] displayName "First Last"
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2007, 08:31 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •