Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 43

Thread: Tomcat hanging

  1. #31
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    When zimbra started hanging it was showing that mta and mailbox had stopped. Then last week it was still hanging(approx every 24 hours) but for some reason it was showing all services as still running. Last week when it was hanging the connection to the net deffinetly was not dropping out every day.

  2. #32
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Every 24hrs... At the same time each day?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #33
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    Hi Kevin,

    Last week was deffinitely around the same time every morning. Has just hung again and here is the log

    Paul
    Attached Files Attached Files

  4. #34
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    We passed your log around engineering and had a couple long shot ideas:

    - What version of CentOS are you on? 2.4 or 2.6 kernel?


    - Any issues with DNS or network timeouts? This may cause problems with our config poller.

    - Anything in /var/log/messages ?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  5. #35
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    Kevin,

    Centos is 2-6-9-22 el. Antispam and Antivirus stopped today just for something different.
    I have attached portion of var/log/messages. DNS points to isp's dns server. MX records with different provider. Look ups are fast and dont seem to have any issues there. Only here for another hour today then I will be away for a week for easter break. Will have to get a staff member to restart server when it hangs. I will repost soon as I return. Thanks for your patience. I appreciate it.

    Paul
    Attached Files Attached Files

  6. #36
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Ok.. if we think of anything else we'll post it. We should have a new release out soon so maybe an upgrade will help solve this. We've fixed some deadlocks and some memory issues but your case doesn't seem to be any of those.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  7. #37
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    Hi Kevin
    Back from Easter Break, Zimbra only went down once. I have noticed that the imap clients other than outlook give a lot of trouble. I have tried several different clients incl. firebird, outlook express, opera, pocomail etc. One mail account in particular downloads mail ok when you first the account up, then each time after that it downloads the inbox again so that I always have two copies of each message in the inbox. I have lost the link to the network developer downloads, could you give it to me please.

    Paul

  8. #38
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by Morg0
    I have lost the link to the network developer downloads, could you give it to me please.
    You can get the latest link to the Network via the Support portal. If you didn't get a login yet please email sales your contact info and they can enable you.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  9. #39
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default

    Hi Kevin, Upgraded to latest version and received this error. Is it important ?
    Attached Files Attached Files

  10. #40
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Yes

    Means MySQL wasn't running when the database tried to upgrade.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. Running tomcat after installation(solved)
    By mildred in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2007, 09:26 AM
  2. tomcat not running / postfix/postqueue errors
    By seravitae in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 08:18 PM
  3. tomcat - macosx install - please help
    By gmsmith in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2006, 01:30 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 03:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •