Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] can't send mails to local user

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] can't send mails to local user

    hi,

    i configured my zimbra-server with a non official domain (only internal) and external accounts per user with pop-accounts.
    since many days i can't send to internal users like user1@mydomain
    where can i find the right logiles to see where the mails are move, or where the problem can be???????

    gregor

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    you could start by looking in /var/log/zimbra.log for Postfix errors.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default

    hi,

    its solved. i had too many problems so i restore zimbra from the backup.

    1. remove old installation (./install.sh -u)
    2. remove /opt/zimbra
    3. installed it clean
    4. move the backup over /opt/zimbra
    5. start /opt/zimbra/libexec/zmfixperms
    6. change the uid and gid from the new zimbra user in the zmconfig
    7. start server

    now it works

    gregor

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 09:06 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. Installation with a configuration file problems...
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 11:22 PM
  4. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 03:27 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •