Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] NE 5.0.9 - Admin Interface doesn't work with OSX-Safari

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Zurich
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] NE 5.0.9 - Admin Interface doesn't work with OSX-Safari

    Hi,

    I tried out the admin-interface of the network-edition on my iMac at home (latest model, latest OSX).
    In the admin-interface, when you delete users, you are presented with the "Are you sure"-popup, which does work. But after that, another popup is normally displayed, showing a kind of progress-report on the deletion.
    This popup is never displayed, but because it makes the underlying webapplication unusable (everything greyed out), users would have to quit each time they delete a user...

    Anybody got the same?

    Also, the field where you search for domains and accounts shows a scroll-bar on Safari (even on Windows).

    Or is Safari just not supported? It works on Firefox3.


    Rainer

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Zurich
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Exclamation

    OK, thanks. I didn't see that.
    Hopefully, it will be resolved at some point.

Similar Threads

  1. Fresh Zimbra installation does not work
    By Datax in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2008, 02:18 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 08-23-2007, 09:31 AM
  3. Error in admin interface after changing hostname
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 05-02-2006, 09:18 AM
  4. Busted Admin Interface
    By kollross in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2006, 09:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •