Results 1 to 5 of 5

Thread: Incoming connection problems

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default Incoming connection problems

    Hi all,
    I have recently installed ZCS OS 5.0.9 64bit edition on Ubuntu 8.04.1 64bit. During initial testing everything appeared to be working fine, however we noticed we were losing emails from a few customers.
    Upon further checking, I determined it was some sort of timeout error. We were using MXLogic for spam filtering, and when I had them try to directly send email to us, I got the same timeout errors.
    They have been unable to resolve the issue, and I have found nothing specifically related to my problem on the forums. If anybody can be of help, I would be greatly appreciative!
    Log lines follow:

    Oct 20 19:51:25 mail postfix/smtpd[26426]: connect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:51:25 mail postfix/smtpd[26426]: setting up TLS connection from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:51:25 mail postfix/smtpd[26426]: TLS connection established from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    Oct 20 19:51:25 mail postfix/smtpd[26426]: CDFF0158200B: client=mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:51:47 mail postfix/smtpd[26436]: connect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:51:47 mail postfix/smtpd[26436]: setting up TLS connection from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:51:47 mail postfix/smtpd[26436]: TLS connection established from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    Oct 20 19:51:47 mail postfix/smtpd[26436]: ADA4B158200C: client=mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:51:59 mail postfix/smtpd[20536]: timeout after DATA from mxl144v245.mxlogic.net[208.65.144.245]
    Oct 20 19:51:59 mail postfix/smtpd[20536]: disconnect from mxl144v245.mxlogic.net[208.65.144.245]
    Oct 20 19:52:02 mail zmmailboxdmgr[26611]: status requested
    Oct 20 19:52:02 mail zmmailboxdmgr[26611]: status OK
    Oct 20 19:52:05 mail postfix/smtpd[20536]: connect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:52:05 mail postfix/smtpd[20536]: setting up TLS connection from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:52:05 mail postfix/smtpd[20536]: TLS connection established from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
    Oct 20 19:52:06 mail postfix/smtpd[20536]: 1B0011582001: client=mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:52:14 mail postfix/anvil[9327]: statistics: max connection rate 6/60s for (smtp:208.65.145.245) at Oct 20 19:50:07
    Oct 20 19:52:14 mail postfix/anvil[9327]: statistics: max connection count 12 for (smtp:208.65.145.245) at Oct 20 19:52:05
    Oct 20 19:52:14 mail postfix/anvil[9327]: statistics: max cache size 2 at Oct 20 19:49:32
    Oct 20 19:52:24 mail zmmailboxdmgr[27085]: status requested
    Oct 20 19:52:24 mail zmmailboxdmgr[27085]: status OK
    Oct 20 19:52:25 mail zmmailboxdmgr[27153]: status requested
    Oct 20 19:52:25 mail zmmailboxdmgr[27153]: status OK
    Oct 20 19:53:32 mail zmmailboxdmgr[27562]: status requested
    Oct 20 19:53:32 mail zmmailboxdmgr[27562]: status OK
    Oct 20 19:53:32 mail zmmailboxdmgr[27630]: status requested
    Oct 20 19:53:32 mail zmmailboxdmgr[27630]: status OK
    Oct 20 19:54:02 mail zmmailboxdmgr[27834]: status requested
    Oct 20 19:54:02 mail zmmailboxdmgr[27834]: status OK
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24984]: warning: network_biopair_interop: error reading 5 bytes from the network: Connection reset by peer
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24984]: timeout after DATA from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24984]: disconnect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24985]: warning: network_biopair_interop: error reading 5 bytes from the network: Connection reset by peer
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24985]: timeout after DATA from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24985]: disconnect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24986]: warning: network_biopair_interop: error reading 5 bytes from the network: Connection reset by peer
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24986]: timeout after DATA from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:54:33 mail postfix/smtpd[24986]: disconnect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:54:39 mail zmmailboxdmgr[28314]: status requested
    Oct 20 19:54:39 mail zmmailboxdmgr[28314]: status OK
    Oct 20 19:54:39 mail zmmailboxdmgr[28382]: status requested
    Oct 20 19:54:39 mail zmmailboxdmgr[28382]: status OK
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25677]: warning: network_biopair_interop: error reading 5 bytes from the network: Connection reset by peer
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25677]: timeout after DATA from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25677]: disconnect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25676]: warning: network_biopair_interop: error reading 5 bytes from the network: Connection reset by peer
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25676]: timeout after DATA from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25676]: disconnect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25678]: warning: network_biopair_interop: error reading 5 bytes from the network: Connection reset by peer
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25678]: timeout after DATA from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    Oct 20 19:55:08 mail postfix/smtpd[25678]: disconnect from mxl145v245.mxlogic.net[208.65.145.245]
    O

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Are you using a self-signed cert or a commercial one ? Do mxlogic trust your certificate ?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    We are using a self-signed cert. I doubt that mxlogic trusts our cert... I didn't realize that was an issue.
    The real problem is that we don't want to use MXLogic for spam filtering anymore, since ZCS does such a great job, plus it has AV scanning. The real problem is that they are not the only ones affected, simply the largest one since we haven't turned off their service, yet.
    When I did turn off the service initially, mail was getting through with the exception of certain customers. The errors were identical, so I didn't know what to think. We still have our old mail server running, which is a sendmail server, and it has no problems receiving mail from anybody.
    The old machine is named george, with an ip address of 199.224.96.27, ad the new one is named mail with an ip address of 199.224.96.26. They both sit behind a router with an ip address of 199.224.96.25. Our dns currently links mx records to mxlogic's servers.
    I don't know if this is information overkill, but I really would love to get this solved so we can use this product, otherwise I am going to have to find another solution. I really appreciate any and all help I receive!

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    You could try re-generating the self-signed SSL cert. I have checked my logfiles and have not seen this error message at all though on a internet search it has came up quite a few times (even by somebody @ RedHat), and the answers did point to the cert itself.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default Solved?

    Was this ever solved? I have the SAME exact problem with MXLOGIC, same ip.

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  2. Lots of deferred errors all of a sudden
    By CdtDelta in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2007, 08:27 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 03:00 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Problems: Fresh Zimbra on Fresh Debian
    By bronto in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-11-2006, 07:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •