Results 1 to 8 of 8

Thread: Internet Explorer waits forever to load mailbox

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    44
    Rep Power
    9

    Default Internet Explorer waits (almost) forever to load mailbox

    One of our users is unable to open his mailbox with Internet Explorer. It waits forever on the "Loading..." screen. I'm able to confirm this with IE6 on XP SP2. He's got 3.5GB of Mail in some 6800 folders.

    I am able to load the mailbox with Firefox after clicking Continue on the "Warning: Unresponsive Script" dialog.

    Anything we can do to get this mailbox to work with IE?

    (Update... 'forever' is a bit of an exaggeration... the mailbox finally appeared for me after about 15 minutes.)
    Last edited by shanson; 04-05-2006 at 08:07 AM.
    Scott Hanson
    Media Ventures GmbH
    Cologne, Germany

Similar Threads

  1. Replies: 210
    Last Post: 01-17-2012, 12:19 AM
  2. New Internet Explorer Bug?? Zimbra not properly working
    By ingmarfrey in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2007, 02:52 PM
  3. Problem with Internet Explorer 6
    By fimcom75 in forum Users
    Replies: 11
    Last Post: 11-14-2006, 05:44 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-31-2006, 11:18 AM
  5. Internet Explorer 6 with Zimbra UI
    By sebpayne in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2006, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •