Results 1 to 2 of 2

Thread: zmcontrol maintenance

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Rep Power

    Default zmcontrol maintenance

    Hey all,

    What exactly is "zmcontrol maintenance" supposed to do?

    In my test server setup, it exits with no output. Server status is unaffected.

    This is a 5.0.10 single server setup.

    I don't see anything in bugzilla relating to this, though I did find a couple of threads here in the forums asking the same question with no answer.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Rep Power


    Further investigation:
    Putting domains to maintenance status also doesn't work as documented, either. Users continue to login fine and email is delivered. This is a Network Edition installation upgraded from 4.5.6 to 5.0.10.

Similar Threads

  1. Maintenance mode for all Accounts
    By lindworm in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-27-2009, 05:20 PM
  2. zmcontrol start/stop suggestion
    By PhishKiller in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2007, 12:47 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 11-14-2007, 02:19 PM
  4. ZIMBRA!!!!! Error zmcontrol status and others
    By orison in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-03-2007, 07:52 PM
  5. 'zmcontrol maintenance' doesn't seem to do anything
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2006, 04:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts