Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Mail is not going out

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default Mail is not going out

    Hi all,
    the guy who set up this mail server for us is no longer around to help with it so I am trying to fix the issue myself.

    After a power outage we are no longer able to send mail out. There is a 2wire firewall in here and i set the TCP for the SMTP at 25 and 465 same with the Host Port. The Imap is set 143 and 993 the https is set to TCP 443

    We can log on to our accounts but can't send email, recieving email is not a problem our boxes are flooded but we cant reply.

    Another problem I am having is the admin link does not work, I am typing https:/mail.ourserver.com:7071/ZimbraAdmin but it is not working keeps going to a 404 error page not found.

    The box is an Ubuntu Server (not sure what version)

    Please help!
    Last edited by Abyssa; 11-27-2008 at 11:56 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    What version are you running?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    How can I tell? When I log in it says Colaboration but I dont see anything about which version it is.

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    Do you have ssh access to the box?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    I have full access to the box yes, not too versed on Ubunto or Linux but I am sure with guidance I can figure it out.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Abyssa View Post
    How can I tell? When I log in it says Colaboration but I dont see anything about which version it is.
    Post the following into the Web UI search bar and hit enter:
    Code:
    $set:get version
    You'll also find it in the Admin UI.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    ok thanks here it is

    5.0.7_GA_2444.Ubuntu6

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    You should have a look in the log files to see what errors there are. Have a look at the /var/log/zimbra,log for the details of Postfix problems.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    On the server or in the admin page in Zimbra?

  10. #10
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    On the server: Type less /var/log/zimbra.log and look for errors, especially at the end of the file.

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •