Results 1 to 3 of 3

Thread: skin.properties : logoURL setting doesn't work

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    8

    Default skin.properties : logoURL setting doesn't work

    Dear All,

    Is the logoURL setting in zimbra/skins/_base/base2/skin.properties broken in 5.0.11 ?? I've made the change but it seemed not working.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Plymouth, uk
    Posts
    93
    Rep Power
    10

    Default

    Im having the same issue here in NE 5.0.14, it seems that this bug is not actually fixed: Bug 23905 – login url is still zimbra.com after logourl update

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    8

    Default

    not sure if this's OK to do so, but you can modify _base/base2/ZmSkin.js to set the "banner" variable for changing the URL link of your logo.

Similar Threads

  1. Fresh Zimbra installation does not work
    By Datax in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2008, 01:18 PM
  2. Installation with a configuration file problems...
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 11:22 PM
  3. Problem Install Zimbra ver 5.0.4_GA_2101.F7
    By maman in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-14-2008, 12:50 PM
  4. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  5. Shared Folder
    By drdre in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-20-2008, 12:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •