Results 1 to 2 of 2

Thread: Tagging Unavailable To Shared Staff

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Tagging Unavailable To Shared Staff

    Hello,

    I own a counseling office and have installed Zimbra mainly for the calendar. I have an office intake coordinator. When I created a counselor account, let's say for Mark, and share Marks' Calendar at the "Manager" level, with my intake coordinator, she can access Marks calendar, can add client sessions, but the "Tag" option is grayed out. Is there any way I can make the Tags available to my intake coordinator while she's in Mark's calendar?

    I took the 7 tags and gave each a label such as "Personal, Training, Live Session, Intake, Marketing, Supervision, Phone Counseling/Coaching. The ability to label each session by theme is extremely valuable. If Tagging is unavailable to someone who you've shared your calendar with, can this be fixed or do you know of another option to identify calendar events so we know the theme?

    Thanks in advance for your help and ideas,

    Blessings,

    Dave Turo-Shields

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    It may be a similar issue to Bug 30523 - Shared Calendar with Outlook Catagories/Zimbra Tags which requires people to vote for Bug 5210 - shared tags between users.

    It would also be helpful if you updated your profile with the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  2. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM
  3. How to auto-share calendars to new staff members?
    By jrotenstein in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 08-31-2007, 07:37 AM
  4. Problem with shared items in 5.0b2
    By p24t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2007, 01:17 PM
  5. INVALID_PDU error on 4.5 GA
    By figuser in forum Installation
    Replies: 33
    Last Post: 06-15-2007, 01:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •