Results 1 to 2 of 2

Thread: just upgraded to 5.0.11 - SSL + login problems

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    76
    Rep Power
    8

    Thumbs down just upgraded to 5.0.11 - SSL + login problems

    We just upgraded from 5.0.9 to 5.0.11
    When attempting to logon to Zimbra we get an error message stating:

    "Oops! It appears your browser does not allow cookies. You need to enable cookies in order to use the Zimbra Collaboration Suite." (even though it DOES allow cookies)

    If we manually change the URL to "https://webmail.norwoodma.gov:444" (444 is our custom Zimbra https port) we are logged on OK.

    We use mod_proxy in our own apache installation (We have an http URL ProxyPass to https):
    (from httpd.conf)
    ServerName webmail.norwoodma.gov
    SSLProxyEngine On
    ProxyRequests On
    ProxyPass / https://norwoodma.gov:444/
    ProxyPassReverse / https://norwoodma.gov:444/

    Here is our Zimbra setup:

    [zimbra@bet ~]$ zmprov getServer bet.norwoodma.gov | grep Auth
    zimbraMtaAuthEnabled: TRUE
    zimbraMtaAuthHost: bet.norwoodma.gov
    zimbraMtaAuthTarget: TRUE
    zimbraMtaAuthURL: https://bet.norwoodma.gov:444/service/soap/
    zimbraMtaTlsAuthOnly: TRUE
    [zimbra@bet ~]$ zmprov getServer bet.norwoodma.gov | grep Mode
    zimbraBackupMode: Standard
    zimbraMailMode: https
    zimbraMailReferMode: wronghost
    zimbraReverseProxyImapStartTlsMode: only
    zimbraReverseProxyMailMode: https
    zimbraReverseProxyPop3StartTlsMode: only

    Any help would be appreciated!

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    76
    Rep Power
    8

    Default I just noticed this in the Admin console

    There is no valid license installed. (even though during the upgrade it said that a license was found)

    Help!

Similar Threads

  1. Problems with upgrade from 4.5.6 to 5.0.11
    By familyfi in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-18-2008, 09:13 AM
  2. Web Client Interface - Intermittent login problems
    By sprocket in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-19-2007, 06:14 PM
  3. Login Problems...
    By Everyday in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 11-28-2006, 04:10 PM
  4. Installation on FC3 under Xen
    By andreground in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 11-14-2005, 10:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •