Results 1 to 4 of 4

Thread: zmprov modifyAccount issue (fowarding)

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Richmond Hill, Ontario, Canada
    Posts
    58
    Rep Power
    7

    Default zmprov modifyAccount issue (fowarding)

    I have a zmprov script written. The only problem is when I'm trying to create forwarding addresses for specific emails, I get this error:

    Code:
    prov> ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraPrefMailForwardAddress: attribute type undefined])
    This is command I'm running (remember this is a script, so assume zmprov is already typed):

    Code:
    modifyAccount user@pdadmin.com zimbraPrefMailForwardingAddress user@hotmail.com

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA, Canada and India
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    i guess the correct attribute is zimbraPrefMailForwardingAddress
    yoru command look ok but the error says: LDAP: error code 17 - zimbraPrefMailForwardAddress

    on forum people have this syntax too:
    zmprov ma someuser@yourdomain.com zimbraFeatureMailForwardingEnabled TRUE zimbraPrefMailForwardingAddress "someonesemail@hotmail.com"

    so make sure there is no typo
    raj
    Last edited by raj; 01-06-2009 at 03:08 PM.
    i2k2 Networks
    Dedicated & Shared Zimbra Hosting Provider

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Richmond Hill, Ontario, Canada
    Posts
    58
    Rep Power
    7

    Default

    I tried the code you recommended, checked for typos, and I even tried just putting quotes around the forwarding email of my own command and came up with the same error. What now?
    Last edited by Amin Kardan; 01-07-2009 at 08:23 AM.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Richmond Hill, Ontario, Canada
    Posts
    58
    Rep Power
    7

    Default

    Just wondering if anyone else has an idea of what could be going wrong here?

    EDIT: Just in case anyone stumbles on to the same question, there was a syntax error in 'zimbraPrefMailForwardingAddress'. Instead of Fowarding, I had Forward.
    Last edited by Amin Kardan; 01-27-2009 at 11:50 AM.

Similar Threads

  1. Scripting zmprov with Ruby (getting stdout/stderr)
    By Chewie71 in forum Developers
    Replies: 6
    Last Post: 07-24-2008, 07:21 AM
  2. Moving to different server
    By AaronW1000 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2008, 07:39 AM
  3. zmprov ca command returns NO_SUCH_DOMAIN
    By admin1 in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2007, 10:32 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2007, 08:31 AM
  5. Alias Problems
    By Netsample in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2007, 02:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •