Results 1 to 3 of 3

Thread: Restoring old version

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default Restoring old version

    I had problems with the upgrade from 3.0.0_M2 to 3.1. When restored my backup copy to /opt/zimbra it wouldn't start. Is it possible to do a clean install of 3.0.0_M2 and restore datafiles to get mail working again?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    What were the errors on statup? Did you run zmfixperms.sh(as root)?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    13
    Rep Power
    9

    Default

    The problem I was having was that it was asking for a password when it was starting LDAP.

    I did manage to get the old version working again by installing 3.0.0_M2 and then restoring the backup files.

Similar Threads

  1. Toaster and .53
    By jhoelz in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2007, 11:03 AM
  2. Resetting the version number
    By steveweingart in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2007, 09:31 AM
  3. Toaster Problem
    By jdell in forum Users
    Replies: 8
    Last Post: 03-08-2007, 03:03 AM
  4. Upgrading from 3.1.4_GA_518 to 4.0.3_GA_406
    By a2mc in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-13-2006, 11:52 AM
  5. Bayes filter import bug
    By jwilso2 in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2005, 08:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •