Results 1 to 7 of 7

Thread: Symantec errors

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default Symantec errors

    Hi There

    I was wondering if anyone can help. We have a number of users running Symantec and ever time they open or reply to an email they get the attached message

    Has anyone come across this before ? or have any suggestions

    Thanks in advance
    Ronan
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Is this in the Zimbra Web Client or Desktop ?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    sorry should have given more detail!

    Web client Version 5.0.9

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    What Symantec services are these users running? Is it just anti-virus/anti-spyware or are they running the firewall and/or some other services?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    just anti virus/spyware

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    What happens if you stop the service temporarily on one of the machines exhibiting the problem ?

  7. #7
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    we offer a free service so I will ask one of them to switch it off.

    Im sure the problem is a setting within the AV but as dont use symantec, unsure what could be doing it

Similar Threads

  1. zimbra 0.92 build 1433: append message errors
    By kellner in forum Error Reports
    Replies: 4
    Last Post: 01-20-2009, 03:34 PM
  2. Mailbox log errors?
    By carnold in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2008, 07:31 AM
  3. Suddenly loads of errors in my daily report
    By BarefootPanda in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2008, 04:09 AM
  4. Outlook 2003 errors with ZCO
    By globalstorm in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 10:40 AM
  5. Upgrading to 3.1.3 errors sumary
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 06-25-2006, 12:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •