Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't Connect to Port 443 - SSL Not Working

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default Can't Connect to Port 443 - SSL Not Working

    Hello,

    Our SSL doesn't appear to be working. The administrator panel on port 7071 works without issue, and is a secure connection with the certificate working fine -- I am unable, however, to connect to https://zimbra as the connection is always refused.

    Even when logged onto the box (Ubuntu 6) locally, I am unable to telnet to port 443. The connection is immediately refused.

    Suggestions?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •