Results 1 to 5 of 5

Thread: IM problem - (Error during resource binding)

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default IM problem - (Error during resource binding)

    Hi,
    i have a strange problem with one of my domains on my zimbra server.
    I created a new Domain and added some accounts but im not able to connect any account of this domain via xmpp to zimbra.

    Im using Pidgin and configurated everything like my other acccount on the same server, even with other XMPP clients but nothing works.

    i found this in the Logfile (ip and domain names erased ) :
    2009-02-04 21:04:44,687 INFO [SocketAcceptorIoProcessor-2.0] [] im - XMPP Session created: (SOCKET, R: /xxx.xxx.xxx.xxx:48170, L: /xxx.xxx.xxx.xxx:5222, S: 0.0.0.0/0.0.0.0:5222)
    2009-02-04 21:04:44,707 INFO [AnonymousIoService-7] [] im - Handshaking complete for client
    2009-02-04 21:04:45,135 ERROR [AnonymousIoService-3] [] im - Error during resource binding. Session not found in [2909fe98, e792b0f6] for key xxx-xxx.tv/2909fe98


    Googling for this error didn`t helped me much.

    Did i do a mistake during domain creation?


    MfG
    M.Soysal

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Verona, Italy
    Posts
    153
    Rep Power
    9

    Unhappy Same problem

    I have the same problem with XMPP server2server:

    2009-02-10 12:22:50,751 INFO [pool-6-thread-2] [] im - Error trying to connect to remote server: XXXXXXX.com(DNS lookup: XXXXXX.com:5269)
    2009-02-10 12:23:00,791 INFO [SocketAcceptorIoProcessor-1.0] [] im - XMPP Session created: (SOCKET, R: /XX.XX.XX.XX:56593, L: /YY.YY.YY.YY:5269, S: 0.0.0.0/0.0.0.0:5269)
    2009-02-10 12:23:00,792 INFO [AnonymousIoService-1] [] im - Handshaking complete for client


    Any doc about XMPP in zimbra?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Is this when connecting to the ZCS IM server or a remote one ?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,

    I'm also running into the identical problem.
    I have a ZCS 6.0.5 running and I can connect using my main domain using Adium, but changing the username & password to another valid account not from the main domain, I get the error:
    Error during resource binding. Session not found in [b5172621, d4a2d574] for key xyz.lu/b5172621

    Do I have to activate XMPP service for the domain?

    Thanks in advance,

    Best regards,

    MM

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    Hi again,

    As there was no reply here, I posted a case with Zimbra Support who confirmed the issue and opened up a bug:
    Bug 48000: IM for non-default domain.

    Vote now

    Best regards,

    MM

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-08-2008, 04:01 PM
  2. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 11:01 PM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. Problem with resource search
    By hlandgar in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-26-2007, 09:24 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •