Results 1 to 10 of 15

Thread: Problem Viewing Mail Queues

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    10

    Default Problem Viewing Mail Queues

    I am having a problem viewing the mail queue:

    Message: system failure: server notarealdomain.org has invalid zimbraRemoteManagementPort
    com.zimbra.cs.service.ServiceException: system failure: server technicaldetails.org has invalid zimbraRemoteManagementPort
    at com.zimbra.cs.service.ServiceException.FAILURE(Ser viceException.java:131)
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.<init>(RemoteMan ager.java:64)
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.getRemoteManager (RemoteManager.java:271)
    at com.zimbra.cs.service.admin.GetMailQueueInfo.handl e(GetMailQueueInfo.java:54)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:255)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:163)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:84)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:228)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:154)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:213)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:541)
    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:869)
    at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11 ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProt ocol.java:667)
    at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:527)
    at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

    Error code: service.FAILURE
    Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    Details:soap:Receiver

    I would note that I also don't see the disk stats or the per-server stats correctly (which has never worked on this system). The hostname is set to the correct server name. The reverse DNS (which I sadly don't control) is set to something else.

    Any ideas?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Is this after an upgrade to 3.1?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    11

    Default

    what do you get for "zmprov gs `zmhostname` | grep -i remote"?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    10

    Default

    This is after a upgrade. zmprov returned nothing:

    zmprov gs `zmhostname` | grep -i remote
    [zimbra@myhost ~]$

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Is your /etc/hosts file set-up correctly? Have you also got a local DNS server running and if you have is it set-up correctly?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix
    Is your /etc/hosts file set-up correctly? Have you also got a local DNS server running and if you have is it set-up correctly?
    No local DNS

    /etc/hosts
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    207.XXXXXXX mydomain.org www.mydomain.org
    Last edited by JoshuaPrismon; 04-20-2006 at 01:43 PM.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Forlì - ITALY
    Posts
    14
    Rep Power
    9

    Default Chmod?

    What chmod on zimbra home?
    If we set chmod 777 /opt/zimbra we have the error. Otherwise with chmod 755 it works fine!!!!
    Someone could clarify???
    Bye

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •