Results 1 to 3 of 3

Thread: PDF attachments missing.

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default PDF attachments missing.

    Paperclip shows there to be an attachment but it is not actually there.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default

    Same issue here. The attachments DO appear when I hit forward on the message.
    So they are actually there.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    503
    Rep Power
    7

    Default

    Switch Advanced AJAX mode to standard and you should see the attachment at the bottom of the email. Has anyone submit this to bugzilla?

Similar Threads

  1. [SOLVED] 5.0.11 -> 5.0.12 Upgrade failed (SSLeay.so)
    By bards1888 in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-26-2010, 08:56 AM
  2. [SOLVED] upgrading to latest 4.5 release
    By ak2009 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2009, 09:08 AM
  3. Zimbra OSS 4.5.11 Re-install
    By newmember in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 11:26 PM
  4. 4.5.11 to 5.06 Migration Suggestion
    By newmember in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2008, 07:59 PM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •