Results 1 to 4 of 4

Thread: inconsisten briefcase links

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    46
    Rep Power
    7

    Default inconsisten briefcase links

    I've searched the forums etc. and not found any help or information re: this, so sorry if I'm being redundant....

    I've just started playing with the briefcase. I'm using 5.0.12_GA_2789.UBUNTU8_64.

    In the briefcase, files are linked using inconsistent url's. In some cases the url uses "http", and in others "https". When mode is set to https, some of the links are still http (!) and do not work. When mode is set to redirect, the same links are set to http but now work (presumably because they are redirected).

    From my observation, the file icons are linked to http, however in the pane view the longhand url in the second pane uses https when in redirect mode.

    IMHO when modes are set to any http-deprecated/disabled mode, the links should *all* be https, and in any case whichever links are used, they should *work*.

    Is this a bug, or done by design? Should I file a bug report, or perhaps it's a known issue?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    115
    Rep Power
    7

    Default

    pebcomputing,

    Did you ever get a resolution to your problem?

    I'm seeing the same inconsistencies. It's not only on the 'Briefcase,' but sometimes also on 'Documents.' I've also experienced the same issues when in the admin portal. Sometimes when clicking on 'view mail' it will redirect to http, when in fact it should do https.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    wonder if you're hitting this bug i reported a while ago

    Bug 28591 – links to apache on same server change depending on http vs https

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    115
    Rep Power
    7

    Default

    bdial,

    To the best of my knowledge we haven't installed a second web server, other than what is installed by Zimbra, so I don't think that's my problem. I'll look into it, though.

    Thanks for the tip.

Similar Threads

  1. Briefcase: No Links to HTTPS
    By danielm in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2008, 07:17 AM
  2. Problem with Shared Briefcase on Two Servers
    By peapodadmin in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2008, 06:36 AM
  3. forwarding with links in Mail
    By jbd in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-17-2008, 05:55 AM
  4. Briefcase vs Samba Shares
    By peng1can in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 11-27-2007, 12:29 PM
  5. Zimbra 5.0 Beta - Question on Briefcase
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-20-2007, 01:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •