Results 1 to 1 of 1

Thread: RCPT TO address

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Salt Lake City, Utah
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default RCPT TO address

    OK. This is weird.

    I have searched the forums for this error:

    User unknown (in reply to RCPT TO command)

    But none of the responses apply to my situation. When I am emailing to ANY address on a certain customers domain everything works fine until I attempt to add a ZIP attachment. When I add a ZIP attachment I get the above error. Any other attachment I can send, just not ZIPs.

    I have Zimbra spam and AV turned off. Why is Zimbra still filtering it?

    I.E. - text mail to susie@foo.com
    NO ERROR

    mail with jpg to susie@foo.com
    NO ERROR

    mail with ZIP attachment to susie@foo.com
    User unknown (in reply to RCPT TO command)

    Anyone have an idea why this is happening. I am at a loss.

    Thanks!
    Last edited by highpointe; 02-19-2009 at 07:39 AM.
    vīdī, vīcī, vēnī

Similar Threads

  1. Canonical address for the From: address from Blackberry?
    By bthom73 in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 4
    Last Post: 05-05-2009, 09:37 AM
  2. I got Ubuntu and Zimbra working
    By pacsteel in forum Installation
    Replies: 73
    Last Post: 06-23-2008, 11:41 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 10:55 AM
  4. [SOLVED] Zimbra not syncing properly with Address Book and iCal
    By Colin Day in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2007, 08:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •