Results 1 to 4 of 4

Thread: Issue with my Mail servers

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default Issue with my Mail servers

    I have two mail servers qmail and zimbra both the mail server have two same domain hosted on it abc.com and xyz.com .I am using qmail server with my .NET application to send out emails .When i send email to foo@xyz.com its landing on Qmail server only is there any way so that when I send email from foo@xyz.com that mail can land on my zimbra server.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Are you running a internal DNS server ? If so you will need to update the MX record for that domain so that it points to your Zimbra server. Alternatively is there anything you can specify in the .NET coding to use your Zimbra server as a relay ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default

    I am using internal DNS BIND on my Zimbra SERVER.I defined mailhost in my .NET application to use my QMAIL Server .I dont want to send all emails from ZIMBRA Server
    but only for my internal domain abc.com and xyz.com.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Why not specify no mailhost so that your .NET application will look up the receiving MTA by DNS ? or do you want everything relayed through your QMail server ? If so, you will need to speak to them on how you can then forward those internal domains to your ZCS server.

Similar Threads

  1. Messages not being delivered
    By buee in forum Administrators
    Replies: 53
    Last Post: 10-23-2009, 10:28 AM
  2. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 07:00 AM
  3. Large volume of spam messages; see the log
    By snake_eyes in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 05:54 AM
  4. [SOLVED] Zimbra don't work - zmmailboxd
    By dmalherbe in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 11-20-2008, 09:05 AM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-03-2006, 11:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •