Results 1 to 4 of 4

Thread: Amavis DIE!

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default Amavis DIE!

    Hello there!

    Checking the zimbra.log I found this:

    Code:
    Mar  3 22:00:37 mx-gye amavis[5650]: (05650-01) (!)_DIE: Can't locate Socket6.pm in @INC (@INC contains: /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.5/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.5 /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.4 /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.3 /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.2 /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.1 /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/5.8.0 /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.5/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.5 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.4 /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.3 /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.2 /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.1 /opt/zimbra/zimbramon/lib/5.8.0 /opt/zimbra/zimbramon/lib /opt/zimbra/zimbramon/lib/i...
    Mar  3 22:00:37 mx-gye amavis[5650]: (05650-01) (!)...386-linux-thread-multi/5.8.5/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/5.8.5 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/5.8.4 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/5.8.3 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/5.8.2 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/5.8.1 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi/5.8.0 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi/5.8.5/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi/5.8.5 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi/i386-linux-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi/5.8.4 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi/5.8.3 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi/5.8.2 /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thre...
    It is very wierd for me... Nevertheless, It seems everything is Ok.

    Code:
    zmcontrol -v
    
    Release 5.0.13_GA_2792.RHEL4_20090206100559 CentOS4 NETWORK edition
    Code:
    uname -a
    
    Linux mail.mydomain.local 2.6.9-78.0.13.ELsmp #1 SMP Wed Jan 14 16:12:46 EST 2009 i686 i686 i386 GNU/Linux
    Thanks in advance for your help.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    What flavour of Linux are you running ? Is this on a virtual machine ?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    I am using a CentOS 4.7 Linux in a Core 2 Duo processor with 2 GB of RAM Memory.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

Similar Threads

  1. Amavis RAM Disk Setup - OK Now To Reimplement?
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-2011, 09:26 PM
  2. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 09:57 AM
  3. amavis issue
    By kollross in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2006, 08:28 PM
  4. Server Stats Cont...
    By DMRDave in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 02-16-2006, 01:16 PM
  5. No data in server statistics
    By zap in forum Administrators
    Replies: 63
    Last Post: 02-13-2006, 11:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •