Results 1 to 3 of 3

Thread: Connection reset by peer

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Amsterdam
    Posts
    44
    Rep Power
    10

    Default Connection reset by peer

    Hey all,

    Since an upgrade from .13 to .14 (zcs-5.0.14_GA_2850.DEBIAN4.0.20090303135618 to be exact) I've lost the ability to download and send emails using my Windows Mobile PDA and IMAP/receive and SMTP/send.

    The error in mailbox.log is underneath:


    Code:
    2009-03-13 07:08:24,583 INFO  [ImapSSLServer-9] [] imap - [91.141.129.249] connected
    2009-03-13 07:08:31,243 INFO  [ImapSSLServer-9] [ip=91.141.129.249;] imap - IMAP client identified as: {vendor=Microsoft, os=Windows Mobile, guid=9e77eb7c5f99b3fba68707992bbf0fa6012fe644, os-version=5.2, os-revision=1.2.8}
    2009-03-13 07:08:32,663 INFO  [ImapSSLServer-9] [name=mark@maas-martin.nl;ip=91.141.129.249;] imap - user mark@maas-martin.nl authenticated, mechanism=LOGIN
    2009-03-13 07:08:34,022 INFO  [ImapSSLServer-10] [] imap - [91.141.129.249] connected
    2009-03-13 07:08:39,943 INFO  [ImapSSLServer-10] [ip=91.141.129.249;] imap - IMAP client identified as: {vendor=Microsoft, os=Windows Mobile, guid=9e77eb7c5f99b3fba68707992bbf0fa6012fe644, os-version=5.2, os-revision=1.2.8}
    2009-03-13 07:08:41,403 INFO  [ImapSSLServer-9] [name=mark@maas-martin.nl;ip=91.141.129.249;] imap - selected folder INBOX
    2009-03-13 07:08:41,562 INFO  [ImapSSLServer-10] [name=mark@maas-martin.nl;ip=91.141.129.249;] imap - user mark@maas-martin.nl authenticated, mechanism=LOGIN
    2009-03-13 07:08:42,983 INFO  [ImapSSLServer-9] [name=mark@maas-martin.nl;mid=3;ip=91.141.129.249;] imap - [ search is: in:"INBOX" (-tag:\Deleted date:>=3/11/09) ]
    2009-03-13 07:08:43,065 INFO  [ImapSSLServer-10] [name=mark@maas-martin.nl;ip=91.141.129.249;] imap - selected folder INBOX
    2009-03-13 07:08:43,791 INFO  [ImapSSLServer-9] [] ProtocolHandler - Exception occurred while handling connection
    java.net.SocketException: Connection reset
    	at java.net.SocketInputStream.read(SocketInputStream.java:168)
    	at com.sun.net.ssl.internal.ssl.InputRecord.readFully(InputRecord.java:293)
    	at com.sun.net.ssl.internal.ssl.InputRecord.read(InputRecord.java:331)
    	at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.readRecord(SSLSocketImpl.java:782)
    	at com.sun.net.ssl.internal.ssl.SSLSocketImpl.readDataRecord(SSLSocketImpl.java:739)
    	at com.sun.net.ssl.internal.ssl.AppInputStream.read(AppInputStream.java:75)
    	at java.io.BufferedInputStream.fill(BufferedInputStream.java:218)
    	at java.io.BufferedInputStream.read(BufferedInputStream.java:235)
    	at com.zimbra.cs.tcpserver.TcpServerInputStream.readLine(TcpServerInputStream.java:73)
    	at com.zimbra.cs.imap.TcpImapRequest.continuation(TcpImapRequest.java:52)
    	at com.zimbra.cs.imap.TcpImapHandler.processCommand(TcpImapHandler.java:106)
    	at com.zimbra.cs.tcpserver.ProtocolHandler.processConnection(ProtocolHandler.java:160)
    	at com.zimbra.cs.tcpserver.ProtocolHandler.run(ProtocolHandler.java:128)
    	at EDU.oswego.cs.dl.util.concurrent.PooledExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    	at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
    2009-03-13 07:08:43,792 INFO  [ImapSSLServer-9] [] ProtocolHandler - Handler exiting normally
    2009-03-13 07:08:44,782 INFO  [ImapSSLServer-10] [] ProtocolHandler - Handler exiting normally
    Even weirder, every now and then there is no issue and my PDA synchs without issue. But I've set it to synch every half hour and it's only succesfull once a day.

    Any and all suggestions on what I might try next would be welcome.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Would you please update your profile with the output from the following command as it is a bit out of date now
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Amsterdam
    Posts
    44
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    as it is a bit out of date now
    Well, only a tad ;-)
    I guess I'll have to add it to my upgrade routine!

Similar Threads

  1. Replies: 48
    Last Post: 09-18-2012, 08:49 AM
  2. Incoming connection problems
    By whiteoakprinting in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2010, 07:46 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 10:55 AM
  4. Lots of deferred errors all of a sudden
    By CdtDelta in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2007, 07:27 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •