Results 1 to 2 of 2

Thread: Search not working

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Exclamation Search not working

    Using the search function has always been extremely aggravating.

    We are getting to the point where the web interface is not usable because it is impossible to search for messages.

    This is most evident when using wildcards.

    I frequently need to search for messages from multiple hosts from the same domain.

    The expected "From: @*.domain.com" does not work, nor does any other permutation.

    Likewise, I very often have to search for server host names in subject lines.

    Again, "Subject: *.domain.com" does not work, nor does any other permutation.

    These are not the only examples. Unless you know *exactly* what the subject is or have an exact single work to search for, it is completely useless

    What would it take to have a working search function?

    And why can't we apply an action to an entire list of searched terms?

    I frequently search for something, and get 5,000+ results, and need to delete or move them all at once.

    -Randy

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    Perhaps you could vote for the following :-

    Bug 35484 - Search for fragments of words by default rather than only whole words
    Bug 35426 - Wildcards don't seem to work properly in filters/searches

    and if you feel they do not meet your requirements then please file a RFE.

    It would also be helpful to us if your were to update your profile with the output from the following so we know which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 04-13-2012, 08:37 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 12-11-2008, 06:17 AM
  3. search vs. searchConv
    By DarthJader in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2008, 03:26 PM
  4. Web Client Search Not working
    By playnada in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2007, 12:19 PM
  5. search content not working?
    By stevekstevek in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-2006, 05:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •