Results 1 to 4 of 4

Thread: Big problems with a account restore

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    8

    Default Big problems with a account restore

    I have the network edition.
    When I do a restore of 1 account from the gui, I always restore the account to the current backup, no matter which date I choose & no matter if I use a prefix.
    What am I doing wrong ?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    8

    Default

    nobody can help me ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Have you raised a support ticket aswell as you are a NE customer ?

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    There is a bug in the admin console: Bug 33135 -unable to restore to point in time/incremental (slated for 5.0.16)

    Please use the CLI method: CLI zmrestore restoreToTime Network Edition only - Zimbra :: Wiki (key is using the -lb argument to specify a full backup that took place prior to the time you wish to restore to)

Similar Threads

  1. restore deleted account with zmrestore
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 12-10-2007, 10:25 AM
  2. Problems with restore any account
    By mvalenzuela.cl in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-2007, 10:27 AM
  3. restore single mail folder for account?
    By gkra in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 07-30-2007, 04:19 PM
  4. restore admin account
    By preem in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2007, 07:56 AM
  5. restore account to a point in time in the past
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2006, 06:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •