Results 1 to 2 of 2

Thread: LDAP fails to start

  1. #1
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    38
    Rep Power
    9

    Default LDAP fails to start

    after a zmcontrol stop, i'm getting the following error on zmcontrol start

    Starting ldap...Done.
    FAILED
    db_recover: Finding last valid log LSN: file: 1 offset 2766191
    db_recover: Recovery starting from [1][2766067]
    db_recover: Recovery complete at Mon May 8 13:23:00 2006
    db_recover: Maximum transaction ID 8000002b Recovery checkpoint [1][2766191]
    ERROR - failed to start slapd



    i've got no idea what's going on here, can someone please help me here as our mail server is now not responding.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    38
    Rep Power
    9

    Default fixed it

    fixed it. I'm not sure what caused it in the first place but a full system reboot has everything running again.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  3. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-24-2006, 10:01 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •