Results 1 to 4 of 4

Thread: multiple domains and relaying problem with vacation mail

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default multiple domains and relaying problem with vacation mail

    Hi,

    I am not new to Zimbra, I was an early beta tester and things have changed quite a bit since I have upgraded to a newer OSS version.

    The problem I am having is that we've flattened our namespace quite a bit so
    we have internal mx servers that are in corp and I run the engineering side.

    So, here's an example:

    I initially created a domain on the new Zimbra server called tiger.engr.sgi.com.

    All mail works fine as the top level mx records will point to that server so if someone sends an email to user@sgi.com it will forward down to the relay.engr.sgi.com server and then on to tiger.engr.sgi.com.

    The problem here is that because the envelope shows the initial send-to address as username@sgi.com the vacation or "out of office" reply does not work because it sees the username@sgi.com address and not the correct domain (tiger.engr.sgi.com) that it was relayed to.

    I've tried creating a new domain and even used forwarding but it created a mess so I reverted back for now due to Zimbra being so confused it caused a huge problem with too many loops and bounces.

    Has anyone here had any experience with working multiple relays and a somewhat flat namespace but not entirely a flat namespace?

    Thanks for any help!

    -- Trev

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA, Canada and India
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    check out the following link
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...n-domains.html

    is this something you looking for?
    looks like you want tiger.engr.sgi.com and sgi.com as domain aliases..

    Raj
    i2k2 Networks
    Dedicated & Shared Zimbra Hosting Provider

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by raj View Post
    check out the following link
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...n-domains.html

    is this something you looking for?
    looks like you want tiger.engr.sgi.com and sgi.com as domain aliases..

    Raj
    Yeah, seems right but I tried that and it still fails to send away message even
    though I set it to 1 second but I do receive the emails from my gmail external account. Hmm.. Still not sure why this doesn't work.

    Thanks,

    -- Trev

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by raj View Post
    check out the following link
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...n-domains.html

    is this something you looking for?
    looks like you want tiger.engr.sgi.com and sgi.com as domain aliases..

    Raj
    I should add that we have a round robin relay system so it could come through one of 3 relays plus it goes through a Barracuda Spam firewall. I don't think those things are a factor however, I think it has to do with the headers coming in originally as username@sgi.com and the domain aliasing seemed to take when I configured but vacation/away notification still does not work.

    -- Trev

Similar Threads

  1. Mail Relaying denied
    By rameshparvathaneni in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 05:34 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-14-2007, 06:06 AM
  3. Relay Problem
    By Sard in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2007, 02:21 AM
  4. Relaying Mail
    By techdude550 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-02-2006, 05:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •