Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] zmmailboxmove Results with no IM Buddies

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sioux Falls, SD
    Posts
    67
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] zmmailboxmove Results with no IM Buddies

    We are currently testing migrating users from one mailbox system to another. The zmmailboxmove util. seems to do the trick, with one exception.

    We are finding that once we move accounts to the new mailbox server, all of the user's IM Buddies are gone. You can go about re-adding each one, but until that is done the user doesn't appear online, etc. to other users on the system, both on the original and new mailbox server.

    Thoughts?

    DJS
    CoSentry - www.cosentry.com - Co-Location & Business Resiliency Solutions

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Sioux Falls, SD
    Posts
    67
    Rep Power
    8

    Default

    Looks as though this is a bug that has been reported:

    Bug 30815 – buddies gone after mailbox move

    Cheers,
    Dusty
    CoSentry - www.cosentry.com - Co-Location & Business Resiliency Solutions

Similar Threads

  1. zmmailboxmove and "Your session has expired..."
    By AnthonyBurton in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-05-2012, 11:12 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 10-14-2009, 01:56 PM
  3. zmmailboxmove not working on one server
    By markusvl in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2008, 08:18 AM
  4. Search Results are Limited
    By moebis in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2006, 09:54 AM
  5. AD GAL: successful, but empty, test results
    By tmadden in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2006, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •