Results 1 to 2 of 2

Thread: http proxy intermittent

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Corvallis, OR
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default http proxy intermittent

    We have a setup with a pair of mtas running proxy, delivering to a pair of mailbox stores on a private network. Sometimes the webmail proxy properly proxies and everything works. Sometimes it, instead, redirects to the private network name, which obviously doesn't work. I reset the zmprov modifyDomain <domain> zimbraPublicServiceHostname <publicname>, to no avail???

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Corvallis, OR
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default

    I think this has been solved with the help of this posting: http://www.zimbra.com/forums/adminis...gnix-help.html

Similar Threads

  1. Proxy Upgrade - http no longer works only https
    By bonoboslr in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-24-2008, 12:38 AM
  2. Zimbra HTTP Reverse Proxy
    By Protack in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-16-2008, 10:38 AM
  3. ZCS 5.0.6 with HTTP Proxy
    By piloteornis in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-30-2008, 07:33 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-02-2008, 09:31 PM
  5. How to make Zimbra use HTTP Proxy on outgoing requests?
    By martinm_76 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-2006, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •