Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] getting DNS related error

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    445
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] getting DNS related error

    Hi,

    We have hosted example.com domain in our email solution. now one of this domain's client which have domain test.com tried to send mail to example.com FIRST TIME. they recevied below error message in falire mail delivery :

    addr=<abc@example.com>: This domain's DNS violates RFC 1035.

    That means the DNS entries w.r.t the mail server of example.com has to be correct for proper mail exchange.


    example.com domain people are able to send mail to test.com domain. But when test.com people trying to send mail to example.com they are getting below message.
    another external domain people are able to send mail to example.com which on zimbra without any problem..only the proble mwith test.com...

    have any one face this problem ?

    pls suggest.

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Unless we know the domains involved it is very difficult to help.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    445
    Rep Power
    7

    Default

    Hi Uxbod,

    Thanks for reply. sender domain is irisindia.net which is getting above error and receiver domain is rebi.in.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Your initial post indicates a DNS error and it's confirmed by this report, the obvious solution really should be checked before posting a question like this.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. DNS ERROR resolving MX
    By chris Fergus in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 07-10-2010, 12:28 PM
  2. [SOLVED] upgrade zimbra 5.0.2 32 bit to 64 bit
    By jwilson in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 12:15 PM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM
  4. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  5. DNS ERROR resolving MX
    By theho6970 in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 03-13-2007, 08:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •