Results 1 to 4 of 4

Thread: COS feature change causes Documents to display incorrectly

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Lexington, KY, USA
    Posts
    110
    Rep Power
    8

    Default COS feature change causes Documents to display incorrectly

    I had a COS setup for a domain. The "Documents" feature was accidentally disabled. Several accounts had documents. Now that it is re-enabled the documents are there but the default view is ALL screwed up and I'm not sure how to correct. I have attached a screenshot.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    Can you update the templates
    Code:
     su - zimbra
     zmprov ut -h `zmhostname` /opt/zimbra/wiki/Template

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Lexington, KY, USA
    Posts
    110
    Rep Power
    8

    Default

    Wow, that was easy. Thank for your help. I'm still not sure how the documents got turned off in the default profile but I'll check it out.

    I just added a new server to our configuration last week. I do recall it failing when initializing the documents portion of the install. Maybe it had something to do with it. Not sure at this point.

    Thanks again!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Lexington, KY, USA
    Posts
    110
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Ramadan Mansoura View Post
    Can you update the templates
    Code:
     su - zimbra
     zmprov ut -h `zmhostname` /opt/zimbra/wiki/Template
    I have run into this issue again. I tried the command but it did not resolve. It seems to be happening on a mailbox that I moved from one server to another with the GUI move command.

Similar Threads

  1. Change Documents style sheet and templates
    By twriter in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2008, 07:20 AM
  2. [SOLVED] Trouble with Documents Feature
    By Jazzhands in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2008, 06:00 AM
  3. How to change the user's display name format
    By torusgrp in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2007, 09:40 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 12-09-2006, 02:16 PM
  5. Documents Feature Messed up
    By frogstarr78 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2006, 06:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •