I installed Zimbra on FC3 and had it all working beautifully.... then I added a second NIC to the machine (configured ifcfg, added hostname to hosts). Brought up the new nic (192.x.x.x subnet) and was able to connect via ssh. I attempted to connect to zimbra via https on the new ip and got server refused connection (assumed it was iptables). Thus I did the following:

zmcontrol shutdown
zmiptables -u
zmiptables -i
zmiptables -p (the new ip was listed)
zmcontrol startup

Now I get the following when doing the startup:

RESPONSE: (Zimbra::Mon::serviceInfo)
host
ip
name

From the zimbra.log I am getting:

Oct 6 14:44:28 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: Starting services
Oct 6 14:44:28 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: STARTING ldap
Oct 6 14:44:28 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: start service ldap
Oct 6 14:44:28 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: start app ldap
Oct 6 14:44:28 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: Starting child ldap: (20051006144428)
Oct 6 14:44:37 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: STARTING services
Oct 6 14:44:37 zimbra zimbramon[2211]: 2211:info: Doing startup
Oct 6 14:44:38 zimbra zimbramon[2546]: 2546:info: Zimbra Monitor startup: 2546
Oct 6 14:44:38 zimbra zimbramon[2546]: 2546:info: Process 894 not found - removing /opt/zimbra/zimbramon/FIFO/zm.pid
Oct 6 14:44:38 zimbra zimbramon[2566]: 2566:info: Status monitor startup
Oct 6 14:44:38 zimbra zimbramon[2567]: 2567:info: Creating soap server on port 7777

I can access the Web Login, but am unable to login in. I get the following error:

An unknown application error has occurred. Please correct any errors and retry. If the problem persists, please contact your System Aministrator. (AjxException.UNKNOWN_ERROR)

but I do not see anything in the zimbra.log file when I attempt to log in.

The admin console responds, but I do not see a login dialogue and thus am unable to login.

Any suggestions? What would be the correct way to set up zimbra to listen on two hosts?

Justin