Results 1 to 5 of 5

Thread: Postfix warning

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    108
    Rep Power
    10

    Default Postfix warning

    Hi all,

    I'm getting the following warning in my zimbra.log file:

    Code:
    warning: do not list domain mail.example in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    Obviously I've changed the hostname in the above example for security.

    Any ideas what this is referring to?

    Thanks!

    jimbo

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Did you make any manual edits to the postfix config?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    108
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks for the quick reply.
    No everything should be pretty stock.

    The only thing out of the ordinary that I'm doing is using fetchmail to collect from a multidrop (which is proving to be a struggle in itself).

    jimbo

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Posts
    4
    Rep Power
    9

    Default

    I'm experiencing exactly the same thing.
    Just after a default zimbra installation, when sending an e-mail, I was looking to the log file and that line came up.

    Code:
    warning: do not list domain mail.example.com in BOTH mydestination and virtual_mailbox_domains
    2 Lines from my (unchanged - never edited) main.cf:
    myhostname = mail.example.com
    virtual_mailbox_domains = ldap:/opt/zimbra/conf/ldap-vmd.cf
    So I suppose Postfix is getting the same domainname from the LDAP server...

    Everything works fine though...
    I don't think I should erase the setting after myhostname, but perhaps there's someone who knows postfix better?
    Last edited by lazy-r; 06-04-2006 at 03:43 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    9

    Default

    Any idea for this problem?

Similar Threads

  1. postfix not running
    By ssampier in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-29-2010, 05:06 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-03-2007, 11:55 PM
  3. Error while trying to view queues
    By SpEnTBoY in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 05-08-2007, 10:43 AM
  4. unable to restart zimbra after reboot
    By droefs in forum Administrators
    Replies: 28
    Last Post: 04-16-2006, 03:33 PM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •