Results 1 to 10 of 10

Thread: Auto reply mail config

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default Auto reply mail config

    hi,

    i am new in zimbra mail server i want to config automatic mail response for receiving incoming mails. if any one done this inform me how to do this? plz inform me.....

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Are you talking about a server/domain-wide auto-reply or an auto-reply on certain accounts?

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    i talk about certian account user only for example if i get the mail for suresh@example.com, it will automaticaly send response mail to sender...

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    A user can set their own auto-reply message by going into Preferences --> Mail under their account. Now, this acts like a typical Out of Office / Vacation responder where it will only send one reply back to any given address during a set period of time that is defined at the server/COS level. This "Out of Office cache lifetime" can be adjusted at the COS or account level using the Administrative console.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    I followed the steps, but still auto reply not working.

    Please help.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by kaloxy View Post
    I followed the steps, but still auto reply not working.
    What exactly happens? You can start by updating your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    What changes have you made and what happens when an email arrives? Are there any errors or messages in the log files around the time you expect the reply to be sent?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What exactly happens? You can start by updating your forum profile with the output of the following command (do not post it in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    What changes have you made and what happens when an email arrives? Are there any errors or messages in the log files around the time you expect the reply to be sent?
    How do i update my forum profile? I dont see anything that says edit or update

  8. #8
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by kaloxy View Post
    How do i update my forum profile? I dont see anything that says edit or update
    After checking the logs this what i have seen ... outofoffice not sent (until date reached)

  9. #9
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by kaloxy View Post
    After checking the logs this what i have seen ... outofoffice not sent (until date reached)
    Well, what date did you set on it? Post a screenshot of the settings in Preferences.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by kaloxy View Post
    After checking the logs this what i have seen ... outofoffice not sent (until date reached)
    when i changed the dates, i am now getting:
    ailbox - outofoffice not sent (envelope sender empty).

Similar Threads

  1. smtp auth failing 'auth_zimbra: not initialized'
    By kkg039 in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-2013, 12:10 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. zmamavisdctl stopped and won't restart
    By alto in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2008, 01:41 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •