Results 1 to 3 of 3

Thread: Multiple LDAP Replication -- different RID's?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default Multiple LDAP Replication -- different RID's?

    I've setup a second slave off our master zimbra ldap server and I noticed that even though it seems to be working, it has the same RID value as the first slave. Shouldn't these be different so that the master server can keep track of the individual slaves?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Anyone know if I should change the RID?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    Well I've continued to have problems with the second LDAP slave stopping syncronization -- so I've switched it to rid=101 to see if that helps.

Similar Threads

  1. LDAP Replication Experiences
    By technikolor in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2008, 11:52 PM
  2. upgrading from 5.0.4 to 5.0.5 opensource
    By smoke in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 10:38 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 05:18 AM
  4. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  5. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •