Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: LDAP won't start

  1. #21
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    i stop zimbra service and i ran the net stat and this is the results


    esi2008gt@esigt:~$ netstat -an
    Active Internet connections (servers and established)
    Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State
    tcp 0 0 127.0.0.1:3306 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 0.0.0.0:139 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 0.0.0.0:10000 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 0.0.0.0:81 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 192.168.0.5:53 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 200.30.174.122:53 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 127.0.0.1:53 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 192.168.0.5:3128 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 127.0.0.1:953 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp 0 0 0.0.0.0:445 0.0.0.0:* LISTEN
    tcp6 0 0 :::22 :::* LISTEN
    tcp6 0 0 ::1:953 :::* LISTEN
    tcp6 0 52 200.30.174.122:22 94.40.107.4:48678 ESTABLISHED
    tcp6 0 0 200.30.174.122:22 94.40.107.4:44442 TIME_WAIT
    tcp6 0 0 200.30.174.122:22 94.40.107.4:43644 TIME_WAIT
    tcp6 0 0 200.30.174.122:22 94.40.107.4:47707 TIME_WAIT
    tcp6 0 0 192.168.0.5:22 192.168.0.179:1489 ESTABLISHED
    tcp6 0 0 200.30.174.122:22 94.40.107.4:44070 TIME_WAIT
    tcp6 0 0 200.30.174.122:22 94.40.107.4:46693 TIME_WAIT
    udp 0 0 200.30.174.122:137 0.0.0.0:*
    udp 0 0 192.168.0.5:137 0.0.0.0:*
    udp 0 0 0.0.0.0:137 0.0.0.0:*
    udp 0 0 200.30.174.122:138 0.0.0.0:*
    udp 0 0 192.168.0.5:138 0.0.0.0:*
    udp 0 0 0.0.0.0:138 0.0.0.0:*
    udp 0 0 0.0.0.0:10000 0.0.0.0:*
    udp 0 0 0.0.0.0:46112 0.0.0.0:*
    udp 0 0 0.0.0.0:53 0.0.0.0:*
    udp 0 0 192.168.0.5:53 0.0.0.0:*
    udp 0 0 200.30.174.122:53 0.0.0.0:*
    udp 0 0 127.0.0.1:53 0.0.0.0:*
    udp 0 0 0.0.0.0:3130 0.0.0.0:*
    udp6 0 0 :::49171 :::*

  2. #22
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default

    i run the /install.sh to see if after changing the ports it fix the rest and in all the instalation that i had this erros came
    could it be the reazon of my error



    mboxgroup81.imap_folder
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/imap_folder.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup81.imap_message
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/imap_message.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup81.mail_item
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/mail_item.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup81.open_conversation
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/open_conversation.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup81.pop3_message
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/pop3_message.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup81.revision
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/revision.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup81.tombstone
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup81/tombstone.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup82.appointment
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup82/appointment.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup82.imap_folder
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup82/imap_folder.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup82.imap_message
    Error : Incorrect information in file: './mboxgroup82/imap_message.frm'
    error : Corrupt
    mboxgroup82.mail_item

  3. #23
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Post the output of the following commands (run on the Zimbra server):

    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig yourdomain.com mx
    dig yourdomain.com any
    host `hostname`  <-- type that command exactly and use backticks not sibgle quotes
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 03:27 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 06:18 AM
  3. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 10:35 AM
  4. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 11:12 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •