Results 1 to 6 of 6

Thread: Domain level Administration broken in 5.0.16

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default Domain level Administration broken in 5.0.16

    Hi all,

    I just upgraded from ZCS NE 5.0.13 to 5.0.16. The Domain level administration seems to be completly broken. When I log in as a Domain level administrator and try to select a user, I get:

    JavaScript error encountered in method ZaController.prototype._setView message: this._app is null fileName
    https://my.host.de:7071/zimbraAdmin<...v=090429024729 lineNumber: 10820 stack:
    ()@https://my.host.de:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090429024729:10820
    ("default",true)@https://my.host.de:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=090429024...
    Is that a known problem? I could not find any bugzilla entry for this. I need a workaround for that....

    Regards
    Thomas

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by deepblue View Post

    Is that a known problem? I could not find any bugzilla entry for this. I need a workaround for that....
    Hi again,

    I found out, that this occurs for Domains that have zimbraDomainCOSMaxAccounts set to a non zero value. We have a couple of CoS the Domain administrator could choose from when creating new accounts. This was working perfecly well up to Version 5.0.13.

    Any hints?

    Regards
    Thomas

  3. #3
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default

    I created Bugreport 37896 for this:

    Bug 37896 &ndash; js error in Domain Administration

    Regards
    Thomas

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default

    Does nobody else see this Problem? I am wondering if it could be specific for my setup...

    This bug is really a big problem for me, and I would be very happy if someone could test the Domain level
    administration for a Domain where the domain administrator can choose from multiple CoS (in ZCS 5.0.16)...

    Thanks a lot
    Thomas

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    We also get this error on 5.0.16 with accounts that is provisioned with max CoS accounts.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Stuttgart / Germany
    Posts
    223
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by VPBX View Post
    We also get this error on 5.0.16 with accounts that is provisioned with max CoS accounts.
    AFAIK it should be fixed in 5.0.17

    Regards
    Thomas

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 04-27-2009, 03:49 AM
  2. subdomain handling? mail to world broken, mail to parent domain OK.
    By Static Electrician in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 04-04-2008, 10:17 AM
  3. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 06:37 AM
  4. [SOLVED] Remove main domain!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 09-27-2007, 09:50 AM
  5. Domain level wiki
    By JustinC in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 09-02-2006, 05:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •