Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Domain alias configuration and @help domain

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy - Genova
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Domain alias configuration and @help domain

    Hello,
    we are setting up Zimbra OSE 5.0.14 on Ubuntu 8.04 64 bit.
    We need to configure domain alias, since we ave a main domain (say company.it) but we want to receive also mail for other secondary domains (say companay.com), with the same user base.
    We have configured domain alias following these instructions:
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...n-aliases.html
    and it seems to work, but after the configuration a new domain "@help" appeared in the domain list in the Web Admin interface.
    Is this normal?

    TIA.
    Best regards,
    Luca

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Welcome to the forums

    Nope, it looks like somebody made a typo I would also recommend you install the latest version of ZCS as 5.0.14 had a issue with the zmlogger process.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy - Genova
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,
    thank you, I've upgraded smoothly to 5.0.16. Now I'll use the new feature introduced in this release to manage domain aliases.
    Thank you!
    Luca

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •