Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't send any emails at all

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default Can't send any emails at all

    Getting this error message:
    msg: system failure: MessagingException
    code: service.FAILURE
    method: SendMsgRequest
    detail: soap:Receiver
    trace: btpool0-10:1242263923859:7d093917737c2f75


    I can still receive emails without any issues.

    Follow up:
    Okay, after a restart of the zimbra service, everything seems ok again, but I'd still like to figure out what happened.
    Last edited by ghstridr; 05-13-2009 at 11:55 PM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Anything in /var/log/zimbra.log ? How much memory does the server have ? Is is physical or a VM ? Please update your profile with which version of ZCS you are running aswell please
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Anything in /var/log/zimbra.log ? How much memory does the server have ? Is is physical or a VM ? Please update your profile with which version of ZCS you are running aswell please
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    Release 5.0.8_GA_2462.UBUNTU6 UBUNTU6
    Running in a vm with 1gb ram, only 2 users under esx 3.5i

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Are you able to increase the amount of RAM at all ? That will make your experience better and will probably get rid of the issue. if you could also post the following we can check your DNS setup aswell
    Code:
    cat /etc/hosts
    cat /etc/resolv.conf
    dig yourdomain mx
    dig yourdomain any
    host `hostname` <- note backticks and not single quotes

Similar Threads

  1. Still Cannot Send Emails to Yahoo
    By dfriestedt in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 03-25-2009, 02:02 PM
  2. cant send emails
    By derr1ck in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2007, 10:55 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-19-2006, 05:33 AM
  4. Can't send emails from Outlook using ZCO
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2006, 10:02 AM
  5. Can't send emails out
    By jack-Z in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-18-2006, 08:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •