Results 1 to 4 of 4

Thread: Split domain configuration - no Spam tagging in the newest releases

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Split domain configuration - no Spam tagging in the newest releases

    Hi All!

    We've just upgraded a server from the 5.0.2 CE of Zimbra. This server is used as a bastian host for an Exchange Server and also keep some local mailboxes for a different domain. The Zimbra server is configured this way:

    $ zmprov md example.com zimbraMailCatchAllAddress @example.com
    $ zmprov md example.com zimbraMailCatchAllForwardingAddress @example.com
    $ zmprov md example.com zimbraMailTransport smtp:mail.example.com
    After the upgrade we've found that Zimbra is not tagging anymore SPAMMY messages with the [SPAM TAG] in the subject line to catch all e-mails forwarded to Exchange while everything works with the local Zimbra mailboxes accounts.

    Is something changed in the newest Zimbra versions? Why they disabled this feature ??

    Thanks in advance to anyone.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    It would help if you were to post a extract from /var/log/zimbra.log of one of the spam messages that is not being tagged.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Split domain configuration

    Thanks for your answer!

    zimbrabackup:~# su - zimbra
    zimbra@zimbrabackup:~$ zmcontrol -v


    Release 5.0.16_GA_2921.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition

    zimbra@zimbrabackup:~$
    and...

    Jun 3 12:54:53 zimbrabackup amavis[15812]: (15812-01-4) Passed SPAMMY, [60.54.192.21] [60.54.192.21] <quotientmx@nttcad.com> -> <nlt15weaaaaa@company.it>,<noah@company.it>,<noll@ company.it>, Message-ID: <000d01c9e439$b4097fc0$6400a8c0@quotientmx>, mail_id: W5EBccW2Rotd, Hits: 9.296, size: 1754, queued_as: BFDA03DA04E, 6108 ms
    Jun 3 12:54:57 zimbrabackup amavis[12616]: (12616-07-38) Passed SPAMMY, [60.54.192.21] [60.54.192.21] <mystery@magicfornurses.com> -> <neddy@company.it>,<nell.shoemaker@company.it>,<ne llie.ingram@company.it>,<nellie.martinez@company.i t>,<nellie.meyer@company.it>,<nellie@company.it>, Message-ID: <000d01c9e439$9d467900$6400a8c0@mystery>, mail_id: RZz3qAdYnokL, Hits: 12.929, size: 1736, queued_as: DF8343DA047, 4673 ms
    Remember that is working properly for local accounts (not catch-all addresses).
    Thanks in advance!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default

    That's exactly what is happening to me. Did you find a solution?

Similar Threads

  1. Ubuntu 8.04 Lts Zimbra 5.0.14 Ldap Problem
    By rkrojero in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 04-20-2009, 11:58 PM
  2. Invert split domain configuration or stop it
    By fmodola in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-20-2008, 02:44 AM
  3. Hand-made split domain configuration
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2008, 04:11 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  5. False Spam tagging of messages from the local domain
    By camjohnson in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-20-2007, 04:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •