Results 1 to 7 of 7

Thread: Messages getting stuck in queue

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Messages getting stuck in queue

    Hello,

    Lots of our messages are getting stuck in the deferred queue. We are getting timeouts errors.

    For instance; "connect to mx2.ovh.net [213.186.33.45]. Connection timed out" for a domain registered with ovh.net

    Its not the "Enable DNS lookups" uncheked checbox that you can find in the global settings

    Please Help! This is really urgent otherwise Ill have to give up on zimbra

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by boulay View Post
    Hello,

    Lots of our messages are getting stuck in the deferred queue. We are getting timeouts errors.

    For instance; "connect to mx2.ovh.net [213.186.33.45]. Connection timed out" for a domain registered with ovh.net

    Its not the "Enable DNS lookups" uncheked checbox that you can find in the global settings

    Please Help! This is really urgent otherwise Ill have to give up on zimbra
    Is this your domain or a domain you're trying to send to? If the domain is unavailable via DNS or it's down then there's nothing Zimbra can do about it other than queue the mail for later delivery - that's the way email works.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    Its a domain we are trying to reach and its working well. The queue gets filled up by emails we are trying to send to different domains so its not a problem with the recipients

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Can you telnet to the mail server from your Zimbra server?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    actually you had a very good point. we can telnet to the servers to which we can send emails to, but not the servers to which we cannot send emails to

    Seems like a networking issue.. let me know if you have other ideas

    thanks again

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Well, I'd say it's either a networking issue or a DNS issue - I'd check DNS first then networking problems.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for your help. We had to pull back on our Zimbra installation for now because we had too many issues.

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 08:34 AM
  2. Messages stuck in queue
    By white8 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2009, 09:49 AM
  3. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 02:33 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 12:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •