Results 1 to 5 of 5

Thread: Cannot Compose New Message After First

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Ferndale, MI
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default Cannot Compose New Message After First

    Hi all,
    One of my users is having a really strange issue, wherein he cannot compose any new messages after the initial new message, after logging in. I've tested this with Firefox 3.0.10 and IE 8.0 on the client side (Windows XP), and the issue happens in BOTH browsers. I just tested it on Safari 4.0 Beta on the Mac side, and the same thing happens:
    1. Sign in.
    2. Click Compose/New Message (or use shortcut key).
    3. Send email.
    4. Click Compose/New Message (or use shortcut key)....
    5. ...nothing. No message composition window.
    Now, if I enable "always compose in new window," I can compose+send.

    Any ideas? This is the only user this is happening to...
    mark daniel | actc
    zcs 6 ose | mac pro | mac os x server 10.4.11

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,

    I have the same problem with one user, tried from differnt computers but it's the same behavior.

    zcs 5.0.18 on Ubuntu 8.04

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Have you tried completely clearing the cache ?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Have you tried completely clearing the cache ?
    Yes, doesen't help..

  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Problem solved, seems like the signature was corrupt.

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 06-26-2009, 02:22 AM
  3. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  4. [SOLVED] compose message view
    By ragheb.adel in forum Zimlets
    Replies: 2
    Last Post: 09-22-2008, 03:33 AM
  5. Unable to compose message with I.E.
    By mrav in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2008, 10:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •