Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: [SOLVED] Message Queue getting stuck

  1. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    It doesnt tell anything about what transport is it retrying.

  2. #12
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    59
    Rep Power
    8

    Default Reboot fixed the problem

    I'm assuming intermittent networking problems were at the root of this problem because a reboot of the server fixed the issue. There was nothing I could see in the mail logs or system logs that was being reported, but something was going on...

    Thanks for your time and effort.

    - Jeff
    Jeffrey Turmelle
    International Research Institute for Climate and Society
    Earth Institute at Columbia University


    Release 7.2.7_GA_2942.RHEL5_64_20140314190109 RHEL5_64 NETWORK edition.

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  3. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  4. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  5. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •