Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: [SOLVED] Problems to sent to hotmail

  1. #11
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    28
    Rep Power
    6

    Default

    I put yesterday the second mx resgistry. Is not the problem. Always have only one. The domain name. But yesterday i think to change them to the machine name.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    So have you now removed the MX with just the domain name ? I guess not as it is still showing with a serial number of 2008031256. Is that the latest revision ?

  3. #13
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    28
    Rep Power
    6

    Default

    I remove it now. Then i only have the machine mx registry

    elbaixllobregat.cat MX10 correu.elbaixllobregat.cat

  4. #14
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    28
    Rep Power
    6

    Default

    Hola? More help?

  5. #15
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    28
    Rep Power
    6

    Default

    Ok. It's solved.

    In https://postmaster.live.com/ we can ask for include our domain in their servers white lists. In 2 days the problem is correct.

    http://www.microsoft.com/senderid

Similar Threads

  1. Adding Hotmail Account always fails - WHY? What to do?
    By TygerZoyd in forum General Questions
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2013, 07:42 PM
  2. For all the people with Hotmail problems...
    By keffa in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2007, 10:50 AM
  3. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 04:40 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 03-19-2007, 09:27 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 11:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •