Results 1 to 5 of 5

Thread: Cant change domain params...

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default Cant change domain params...

    Hi,

    We have a zimbra pro install running on Ubuntu. The server started at about version 4.0.5 (cant remember exactly) and has been upgraded over the years to it's current version which is 5.0.18

    I need to make some changes to the options for one of our domains. This domain has been there since the original install.

    Every time I try, I get this:

    Code:
    Invalid request Message: invalid request: missing required attribute: d Error code: service.INVALID_REQUEST Details:soap:Sender
    Or in mailbox.log

    Code:
    2009-07-24 09:47:27,144 INFO  [btpool0-3376] [name=wiki@foo.com;aname=joe.bloggs@foo.com;mid=1;ip=X.Y.Z.J;ua=ZimbraWebClient - FF3.0 (Win);] SoapEngine - handler exception
    com.zimbra.common.service.ServiceException: invalid request: missing required attribute: d
    ExceptionId:btpool0-3376:1248425247144:b83faab70e6b0033
    Code:service.INVALID_REQUEST
            at com.zimbra.common.service.ServiceException.INVALID_REQUEST(ServiceException.java:260)
            at com.zimbra.common.soap.Element.checkNull(Element.java:243)
            at com.zimbra.common.soap.Element.getAttribute(Element.java:211)
            at com.zimbra.cs.service.mail.FolderAction.handleFolder(FolderAction.java:193)
            at com.zimbra.cs.service.mail.FolderAction.handle(FolderAction.java:103)
            at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEngine.java:429)
            at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.java:276)
            at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.java:160)
            at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.java:275)
            at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:727)
            at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(ZimbraServlet.java:187)
            at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:820)
            at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:487)
            at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedChain.doFilter(ServletHandler.java:1093)
            at org.mortbay.servlet.UserAgentFilter.doFilter(UserAgentFilter.java:81)
            at org.mortbay.servlet.GzipFilter.doFilter(GzipFilter.java:129)
            at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedChain.doFilter(ServletHandler.java:1084)
            at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:360)
            at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:216)
            at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:181)
            at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:716)
            at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:406)
            at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:211)
            at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
            at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:139)
            at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:350)
            at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:139)
            at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:313)
            at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:506)
            at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.content(HttpConnection.java:844)
            at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:644)
            at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:211)
            at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:381)
            at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(SelectChannelEndPoint.java:396)
            at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$PoolThread.run(BoundedThreadPool.java:442)
    Anyone any ideas?

    Also, what does the name=, aname= bit show and why is it mentioning the wiki account? We have that disabled, or so I thought...

    If I create a new domain and change it's parameters, it works just fine.

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    What parameters are you trying to change ?

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default

    Public service host name, but it doesn't actually matter

    No matter what I try to change (even just description) it does the same

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    The same from the command line ?

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default

    Had not actually tried

    Just tried and works fine.

    Clearly something is still a-miss somewhere though?

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 04-27-2009, 03:49 AM
  2. Change Domain & Split Domain
    By cedric.galletti in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2008, 07:44 AM
  3. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 06:37 AM
  4. Domain name change...
    By jeremymaritz in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-15-2007, 12:33 AM
  5. domain coexistence
    By marcmac in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 06-30-2006, 02:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •